ЖКК Вигор

Женскиот кошаркарски клуб ВИГОР СКОПЈЕ е спортски колектив кој повеќе од 30 години со успех опстојува на женската кошаркарска сцена. Основан е далечната 1976. година…

Прочитај повеќе

Пелинковац Едукација

ПЕЛИНКОВЕЦ-СЛАТКИОТ ВКУС НА ГОРКИТЕ БИЛКИ Најдоброто од билниот свет – тоа е слоган на најстариот и најпознатиот хрватски растителен ликер, Badel Pelinkovac. Тој е воедно…

Прочитај повеќе

Вигор Бармен Куп

Сите љубители на добрата забава, убавото време и она што оди со него – освежувачки коктели, имаа шанса тоа и да го доживеат викендот на…

Прочитај повеќе