(Македонски) Баделовата Стара Шљивовица се закити со Златен медал на најпрестижниот саем за алкохолни пијалоци во САД

Прекрасни вести за Бадел 1862 и за Стара Шљивовица! Од 08.04 до 10.04 во Лас Вегас се одржа најголемиот и најзначајаниот саем за алкохолни пијалоци и вино во САД, Wine & Spirits Wholesalers of America (WSWA) на кој Стара Шљивовица донесе златна радост за сите. Бадел 1862 заедно со дистрибутерот на Баделовите пијалоци во САД […]