(Македонски) Зошто е здрава чашка сливовица со салата?

Често се случува пред ручек да има за мезе салата со чашка ракија. Истото се случува и при собир на друштво во било кое време од денот. Најголем дел од нас ова го прават од лезетски причини – причинува задоволство и се ужива во тоа. Денес со вас ќе споделиме една супер вест: токму тоа […]