Идеален ордевер за коктел забава – дел 3

Временската прогноза за викендот кој следи вели дека времето ќе биде идеално да ги повикате пријателите на домашна коктел забава 🙂 После фантастичните рецепти за претходните два ордевери, денес ќе ви помогнеме да ги изненадите гостите со нов, необичен ордевер кој совршено ќе се вклопи со секој коктел кој ќе го подготвите. Мини палачинки од […]

Идеален ордевер за коктел забава – дел 2

Пред некое време објавивме рецпет за ордевер кој е идеално надополнување на вашата домашна коктел забава. Бидејќи сите љубители на коктели се весели луѓе, кои милуваат постојано да изненадуваат со пријатни домашни коктел забави, денес продолжуваме со вториот рецепт, кој би можеле да го пробате за викендот кој ни доаѓа. 🙂 Бадеми печени во соја […]

Идеален ордевер за коктел забава – дел 1

Времето веќе не ни оди во прилог за дружби под отворено небо. Почнуваме полека да ја бараме забавата во топлината на домот – нашиот или на нашите најблиски. А јасно е како ден дека ниту една забава не може да помине без коктели. За да ви помогнеме следната коктел забава да биде комплетна, веќе пишавме […]