Специфично вкусни Бадел Прима Бренд Коктели

Бадел Прима Бренд, најпознатиот производ на Бадел 1862, е спој на високо квалитетен вински дестилат и одбран алкохол со врвен квалитет. Токму таа комбинација ја дава бистрата боја, со златно кафени нијанси. Вкусот е уникатен и неповторлив, и поради тоа најчесто се ужива чист, само со неколку коцки лед. Но, врвните познавачи на Бадел Прима […]