BADEL VIŠNJEVAC

BADEL VIŠNJEVAC

Višnjevac, новитетот на Badel 1862 во сегментот со ракии и ликери кој ги обединува најдобрите хрватски производи, произведен е од чист концентриран сок на автохтоната вишна Мараска.

Со опојна рубин црвена боја, богата арома и раскошен мирис, Višnjevac гарантира прекрасен вкус и ги исполнува вашите сетила.

Достапно во:
  • 0,7l
Останати производи