VIGOR VODKA ORIGINAL

VIGOR VODKA ORIGINAL

Vigor Vodka Original е носечката водка од брендот Vigor.

Таа е чиста водка, а заедно со останатите коктел Vigor водки, ја создаваат јачината и разновидноста на овој бренд.

Vigor Vodka Original водката е бистра, чиста и со неутрална арома, што се постигнува со филтрирање на најквалитетни суровини и со посебни постапки на омекнување.

Vigor Vodka Original водката се пие чиста, добро разладена, како состојка на многубројни популарни коктели (Vigor sex on the beach, Vigor Caipiroska, Vigor Red, Vigor Blue Lagoon, Vigor Lime), или како продолжен пијалок со џус, кока-кола или тоник…

Достапно во:
  • 1l
Останати производи