OUZO MAGIA

OUZO MAGIA

Узото Магија е главен производ на дестилеријата Спанос Брос, лоцирана во Серес, северна Грција. Брендот Магија е основан во 1908.година, и претставува оригинален Медитерански алкохолен пијалок, препознатлив по исклучителниот вкус на анасон и префинетата арома.

Специјалната формула по која се произведува узото Магија веќе три генерации е во сопственост на семејството Спанос, заради што и компанијата е позната како една од најстарите и најреспектирани дестилерии во Грција. Паралелно со современата технологија се врши и внимателно зачувување на традиционалниот процес на дестилација на узото.

Достапно во:
  • 0,2l
  • 0,7l
  • 1l
  • 2l
Дали знаевте:

Узото Магија има неприкосновен квалитет, заштитен бренд и контролирано потекло.

Останати производи