TRIPLE SEC

TRIPLE SEC

Триплсек (со значење “три пати дестилирано”) е јак, сладок и безбоен ликер со вкус на портокал.

Направен е од пресуваната кора од портокали кои се одгледуваат на Curacao, остров на Карибите. Идеален е за коктели за сите сезони.

Достапно во:
  • 1l
Останати производи