TRES SOMBREROS SILVER

TRES SOMBREROS SILVER

Автентична текила дестилирана од најчистото сино агаве, увезена од регионот Халиско во Мексико.

Доаѓа во две варијанти Tres Sombreros Silver, мазна и освежувачка со кристална боја, и Tres Sombreros Gold, со златна боја добиена од отстојување во дабови буриња.

Идеална за подготвување на маргарити.

Останати производи