TRES SOMBREROS GOLD

TRES SOMBREROS GOLD

Автентична текила дестилирана од најчистото сино агаве, увезена од регионот Халиско во Мексико.

Доаѓа во две варијанти Tres Sombreros Silver, мазна и освежувачка со кристална боја, и Tres Sombreros Gold, со златна боја добиена од отстојување во дабови буриња. Идеална за подготвување на маргарити.

Достапно во:
  • 0,7l
Останати производи