SVATOVSKI KRUSKOVAC

SVATOVSKI KRUSKOVAC

Сватовски крушковац е традиционален ликер кој се консумира на венчавки, а одлично оди и во комбинација со Стара Шљивовица, коктел посебно популарен во Германија и Австрија.

Спојот на мириси и вкусови на Сватовскиот Крушковац е заокружен со соодветна интензивна жолта боја.

Достапно во:
  • 1l
Останати производи