STOCK CREMA 84

STOCK CREMA 84

Со повеќе од 125 години традиција на производство на алкохолни пијалоци, ви го претставуваме Stock Crema 84.

Внимателно избрани состојки како млечна крема, алкохол со врвен квалитет и фин микс на ароми се измешани, според таен рецепт на Шток, за да создадат ликер со уникатен вкус.

Уживајте во него неразладен или разладен за да ги сочувате сите нијанси, или пак додадете кафе за нота на чисто задоволство.

Достапно во:
  • 0,7l
Останати производи