STOCK 84

STOCK 84

Произведен во Трст, Италија, од култивирано италијанско грозје, Шток 84 брендито негува традиција од 1884 година.

Неговиот непогрешлив карактер е резултат на хармонијата на арома, вкус и златна боја, развиени за време на долгото созревање во дабови бочви, местото каде што го добива својот единствен мек вкус. Вкусот на пријатна рамномерност е негов белег веќе повеќе од 120 години.

Достапно во:
  • 0.1l
  • 0,7l
  • 1l
Останати производи