STOCK AMARETTO

STOCK AMARETTO

Италијански ликер од бадеми со 28% алкохол.Богат вкус на бадеми кој се пие чист, со коцки мраз, или како состојка за подготвување на вкусни коктели.

Често се користи и како додаток во кафе, колачи и сладолед.

Достапно во:
  • 0,7l
Дали знаевте:

безалкохолниот ликер од бадеми се користи за подготвување на Тирамису

Останати производи