ROMER

ROMER

Römer Krönung semi-dry пенливото вино е вистинска класика на Herres Group.

Во своето 30-годишно постоење тоа е етаблирано пенливо вино на интернационално ниво. Се произведува од избор на најдобрите вина од секоја поединечна годишна берба.

Уживајте во разладениот шампањ како аперитив, или во комбинација со лесни и деликатни јадења.

Достапно во:
  • 0,75l
Останати производи