RIO CLUB

RIO CLUB

Рио Kлуб е текила дестилирана од агаве увезено од Мексико. Совршена за подготовка на најдобрите коктели и мешани пијалоци, или едноставно совршена за конзумирање чиста.

Достапно во:
  • 0,7l
Останати производи