PELINKOVAC ORANGE

PELINKOVAC ORANGE

Заљуби се во совршената, огнена комбинација на веќе добро познатата мирисна мешавина на медитерански билки и слаткиот, фин вкус на домашниот портокал.

Badel Pelinkovac Orange е наменет за сите оние кои се секогаш подготвени да пробаат нешто ново, да се препуштат на моментот и да уживаат во животот со полна душа.

Возбудлив и страствен, Badel Pelinkovac Orange е освежувачко враќање кон корењата. Олади го и претстави го во друштвото со ниски, но елегантни чаши. Стави коцка мраз и набљудувај како неговиот богат и природен состав на билки во комбинација со ароматичниот и вкусен портокал со леснотија го освојува непцата и го подигнува расположението до максимум.

Достапно во:
  • 1l
Останати производи