BADEL ORAHOVAC

BADEL ORAHOVAC

Ораховац е традиционален горко-сладок ликер со арома на орев, со познати лековити својства, кој гарантира уживање со незаборавен вкус и мирис.

Чувањето на богатата природна арома на зелен орев е осигурано со традиционален начин на мацерација на раситнет плод на ореви во ароматичен дестилат.

Најдобро се консумира добро разладен, послужен како аперитив или дигестив.

Достапно во:
  • 0,7l
Дали знаевте:

Оревот има исклучителни лековити својства, и е природен чистач на организмот. Со внимателни процеси на преработка, зачувани се лековитите својства и претворени во неодолив вкус.

Останати производи