(Македонски) Мераклиска

(Македонски) Мераклиска

Внимателен избор на најдобрата суровина и бавна, многу бавна дестилација резултираа во најфиниот 100% вински дестилат.

Секоја капка од Мераклиска – природна жолта лозова ракија,повеќепати го поминува својот пат до совршенството низ 20 метарската колона во дестилеријата на саат кулата на винарската визба Имако Вино за да овозможи премиум вкус за Ваше уживање.

Достапно во:
  • 1l
Останати производи