LIMONCÉ CREAM

LIMONCÉ CREAM

Живиот вкус на најдобрите италијански лимони помешан со кадифената убавина на кремот станува Лимонче Крема, нудејќи уникатно задоволство што доаѓа од природната рамнотежа на свежина и крем. Лимонче Крема најдобро се сервира оладено над мраз, и е исто така одличен со сладолед или во примамливи и имагинативни пијалаци.

Достапно во:
  • 0,5l
Останати производи