KORLAT ARONIJA

KORLAT ARONIJA

Корлат Аронија ликерот е резултат на неисцрпно знаење, напор и вештини на нашите мајстори за дестилација. Наоружани со трпеливост и генијалност, тие успеаја да ја освојат суштината на овие плодови и да го претворат во совршенство.

Интензитетот на традиционално подготвената гроздова ракија е нагласен од интензивниот и богат сладок и кисел овошен вкус на концентрирана аронија, со што секоја капка станува вистинска сензација.

Достапно во:
  • 0,5l
Дали знаевте:

Аронија или Сибирската боровинка како што многумина го нарекуваат тоа мало чудо на природата кое е богато со природни активни соединенија, витамини и минерали.

Во 2015 година, Korlat Aronija ликерот го потврди својот супериорен квалитет на натпреварот за Супериорен вкус во Брисел со добивање на две златни ѕвезди.

Останати производи