(Македонски) Коктел Водка

(Македонски) Коктел Водка

Вигор коктел водките се линија на овошна водка, односно специјален ликер на база на водка, со намалена алкохолна јачина (од 15% до 27% волумен/алкохол).

Наменети се за новите генерации и за сите оние кои сакаат да бидат дел од новата култура, како и за оние кои го сакаат мирисот и вкусот на овошјето во пијалок со помала содржина на алкохол. Коктел водките се карактеризираат со интензивен овошен вкус и соодветна боја.

Во палетата се наоѓаат следните вкусови: ЛИМЕТА, ТАНГЕРИНА, ЕГЗОТИК, ЗЕЛЕНО ЈАБОЛКО, БОРОВНИЦА, ПРАСКА и МАЛИНА.

Водките се конзумираат добро разладени и се идеални за топлите летни денови. Можат да се пијат чисти и како дел од некој летен коктел, или како додаток на овошна салата и како прелив за сладолед и колачи.

Достапно во:
  • 1l
Останати производи