KEY RUM

KEY RUM

Оригинален бел рум. Основата на Key Rum Caribbean White е дестилат од шеќерна трска кој доаѓа директно од лулката на изворните румови – Јамајка, Барбадос и Гијана.

Дестилатот созрева во специјални дабови буриња најмалку една година. Идеален за коктели и миксани напитоци.

Достапно во:
  • 1l
Останати производи