THE DUBLINER

THE DUBLINER

Инспириран од градот, Dubliner Irish Whiskey го доловува ликот на Даблин. Богата култура, карактеристичен карактер и жива личност, Dubliner ги има сите квалитети кои го прават градот толку посебен.

Мешавина од single malt и житни вискија. Со свежи ароми на јаболка и слад и суптилен допир на зачин. Стареен е во буриња од бурбон, давајќи му вкус на мед и глатка карамелизирана завршница. Со своите глатки и суптилни квалитети Dubliner Irish Whisky е совршен вовед во ирското виски. Се консумира и само со мраз и во комбинација во ирско кафе и коктел.

Достапно во:
  • 0,7l
Останати производи