BENEDETTO VERMOUTH

BENEDETTO VERMOUTH

Вермут: Аперитив.

Ликер направен од вино, со низа различни растителни додатоци кои го интензивираат вкусот.

Познат е како ароматизиран ликер или како специјално вино. Во вермутот алкохолот се користи за да го поттикне вкусот на неговите состојки. Најпознат е по неговата улога во коктелот мартини.

Достапно во:
  • 1l
Останати производи