BADEL PRIMA BRAND BLACK

BADEL PRIMA BRAND BLACK

Black е врвен производ со кој ставаме дополнителен акцент на премиумизацијата на нашиот асортиман. Уметноста на дестилирањето и оригиналниот рецепт се соединија во овој единствен производ. Одбраните вински дестилати се одлежани и до 15 години во буриња од славонски даб. Полноста на вкусот ќе го доживеете со нежните ноти на дрво, ванила, печени бадеми, зелени ореви и суво грозје.

Достапно во:
  • 0,7l
Дали знаевте:

Нашата мастер дестилерка Весна Јурак го облагороди познатиот оригинален рецепт и во потрагата по совршениот размер од различни буриња се создаде Badel Prima Brand Black. За него е дизајнирано и ново шише со атрактивни гравури во стакло и модерна етикета.

Останати производи