ХРВАТСКА СТАРА ШЉИВОВИЦА

ХРВАТСКА СТАРА ШЉИВОВИЦА

Бадел Хрватска Стара Шљивовица е најпозната ракија на Бадел 1862.

Се произведува со дестилат на домашна слива бистрица, но по некоја тајна на нејзиното правење, чување и отстојување ја прават Бадел Стара сливовица единствен пијалок кој се пие во секоја прилика.

Бадел Хрватска Стара Шљивовица има култен статус кој најдобро може да се разбере ако се спореди со статусот на вискито во Шкотска.

Достапно во:
  • 1l
Дали знаевте:

Квалитетот на Бадел Хрватска Стара Шљивовица најдобро се потврдува преку извозот во повеќе од 30 земји ширум светот.

Останати производи