BADEL CHERRY

BADEL CHERRY

Badel Cherry е овошен ликер од домашна вишна мараска. Плод на ароматична сорта со извонреден квалитет на среднодалматинско тло и клима.

Badel Cherry е првиот напиток кога ќе го посакаме вкусот на пролетта.

Достапно во:
  • 0,7l
Дали знаевте:

Badel Cherry на едно од најпрестижните натпревари Monde Sélection во Лондон 1982 се закити со златна медала со палми.

Останати производи