BADEL BLUEBERRY

BADEL BLUEBERRY

Badel Borovnica, традиционален ликер, произведен со спојување на црвено вино и опојна боровница, направен од природни состојки што му дава полн и богат овошен вкус и мирис.

Се консумира разладено, а идеален е и во комбинација со традиционалните хрватски слатки.

Достапно во:
  • 1l
Останати производи