Badel Domaći

Абецедата на најдобрите колачи започнува со Бадел-овиот Домашен.

Бадел-овата дама со буре стана традиционален симбол на најпопуларниот ароматичен пијалок кој се користи како додаток за изворни и оригинални слатки и како омилен додаток за чај.

Бадел-овиот Домашен се произведува според посебна рецептура од најквалитетен алкохол со додаток на специјални есенции од рум. Благодарејќи на таа есенција, тој има препознатлив и карактеристичен мирис кој ги облагородува сите колачи и чаеви во студените зимски денови.

4 thoughts on “Badel Domaći

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*