Водка – повеќе од пијалок за уживање

Знаеме дека водката е одлична за опуштање и уживање. Но, конзумирана во умерени количини, 35-40ml на ден, водката може да биде прилично корисна конзумирање. Доколку се сомневате во здравствените ефекти врз вашиот организам, препорачуваме да се консултирате со вашиот доктор. Сепак, не заборавајте дека клучот е во умереноста. Слабеење Доколку имате за цел да постигнете […]

Badel 1862 with a cocktail party at the second marketing conference organized by “Kapital”

  As many of you know this week will be marked by the second marketing conference organized by “Kapital”. The conference theme is built on the keywords of the modern marketing age: creativity, courage and digitalization. The conference, which is aiming to be the biggest marketing conference in Macedonia, will feature many renowned professionals and […]