Идеален ордевер за коктел забава – дел 1

Времето веќе не ни оди во прилог за дружби под отворено небо. Почнуваме полека да ја бараме забавата во топлината на домот – нашиот или на нашите најблиски. А јасно е како ден дека ниту една забава не може да помине без коктели. За да ви помогнеме следната коктел забава да биде комплетна, веќе пишавме […]