KORLAT ARONIJA

KORLAT ARONIJA

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Available in:
  • 0,5l
Did you know:

(Македонски) Аронија или Сибирската боровинка како што многумина го нарекуваат тоа мало чудо на природата кое е богато со природни активни соединенија, витамини и минерали.

Во 2015 година, Korlat Aronija ликерот го потврди својот супериорен квалитет на натпреварот за Супериорен вкус во Брисел со добивање на две златни ѕвезди.

Other products