Пелинковец

Бадел Пелинковец се произведува со традиционална постапка на мацерација во која одбрани лековити билки, меѓу кои доминира пелин се потопува во основната течност после што одстојува во дрвени буриња.

Узо

The classic Greek drink Ouzo is made from a precise combination of pressed grapes and herbs and berries including aniseed, licorice, mint, wintergreen, fennel and hazelnut. Ouzo is usually served as an aperitif, but is also used in some mixed drinks and cocktails. When mixing Ouzo with water it will turn whitish and opaque. The […]

Паго

Refreshingly spicy fruit treat!  very fresh in the program: Pago ginger-citrus, the trendy summer drink that stimulates all senses.Refreshing citrus and the spicy flavor of ginger give an ideal thirst quencher, perfect for the well-being.Refreshingly exotic, surprisingly mild, extremely trendy. A unique pleasure, pure and on ice – in a limited edition.

Шток

Креиран од најдобрата дестилација на внимателно избрани  италијански  грозја, Шток Оригиниал брендито е директен потомок на лековитиот Шток коњак, со што се цени како автентично богатство. Избалансираниот вкус на Шток оригинал, неговата деликатност и боја, потсетуваат на италијанското сонце, со што привлекуваат клиенти откако е првпат произведен.

Вигор

Сите љубители на добрата забава, убавото време и она што оди со него – освежувачки коктели, имаа шанса тоа и да го доживеат викендот на 16. и 17. септември, во Гевгелија, за време на финалето на третиот Вигор Бармен Куп. И оваа година, во заедничка организација на Бадел 1862…