Сладолед со Vigor Vodka

Пред нас продолжен викенд и најавени високи температури. Освежувањето ќе биде неопходно. Има ли нешто поубаво од тоа да се спојат две супер вкусни состојки во производ кој ќе пружи фантастично уживање? Нема 🙂 За претстојниот викенд наш предлог за освежување и уживање: Сладолед со Vigor Vodka Состојки: 1 кутија сладолед од ванила 75ml Vigor […]


This entry was posted in Blog.

WBC Badel 1862 received an award from Municiplaity of Kisela Voda

We are exceptionally thrilled and happy to announce the amazing news: our Woman Basketball Club Badel 1862 has received a special award from the Municipality of Kisela Voda that recognizes the club’s continuous efforts to promote, support, and develop the sports activities in the community. The Municipality marked its 63rd birthday with an official constitutive […]