(Македонски) Забава со тропски вкусови

Забава со тропски вкусови

Иако денот е сè пократок и во вечерните часови температурите знаат да се спуштат прилично ниско, тропската забава не треба да престане.

Викендот што претстои искористете го да се забавувате со најпосакуваната тема: тропска горештина – на вас светли бои, во позадина реге и во рака вкусен коктел на база на рум.

Ние ќе ви помогнеме со најпопуларните тропски коктели, а на вас останува да го соберете најблиските и да уживате.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*