Badel Pelinkovac во пакет со две чаши

spodeli-blogВо продажба е луксузно пакување на Badel Pelinkovac Gorki од 0,7 литри, со подарок две брендирани чаши. Одличен поклон за некој што ви значи. Може да го набавите во подобро снабдените маркети. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*