Впечатоци од Твитер награди 2016

Четврта година по ред сме дел од Твитер наградите и можеме само да кажеме дека сме пресреќни што сме дел од оваа револуционерна, духовита, секси и влијателна заедница.

Беше прекрасно во саботата во преполната сала на Кино Култура каде повторно имаше Pelinkovac за сите.

На едно место се собра македонската твитер заедница за да оддаде признание на најдобрите. Листата на победници може да се види овде.

15577993_1033558460104559_2509390591817594877_o 15418546_1033557126771359_2471663103931492398_o 15493448_1033558713437867_1100086135669718333_o 15578056_1033556616771410_9181188061239435453_o 15384556_1033555830104822_673739020066227682_oЦелосна галерија од настанот на нашата Фејсбук страница.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*