Vigor Barmen Cup 2016

poster-2-2016Особено сме среќни и задоволни што и официјално може да го најавиме и да вe поканиме на осмиот VIGOR BARMEN CUP ’16, најголемиот натпревар во подготвување коктели во Македонија! Оваа година, купот ќе се оддржи во прекрасниот хотел ресторан Александар Парк во сончевата Виница на 4 и 5 октомври 2016!

Како и вообичаено две натпреварувачки категории: long drink и flair за кои ќе се натпреваруваат најдобрите и најумешни бармени и коктел-мајстори во Македонија. Победниците на овие две категории ќе добијат вредни парични награди. Доколку сметате дека може да се качите на македонскиот коктел – трон, ве охрабруваме да се пријавите на ОВОЈ ЛИНК.. (прочитајте ги правилата – 1 и 2, листа на пијалоци). Се гледаме во Виница!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*