Алкохолни Да и Не од Доктор Оз

За Доктор Оз не треба некое посебно најавување. Светот едноставно е приврзан за неговите совети и неговото шоу. Не постои домаќинка која барем еднаш не применила негова препорака и најинтересно од сѐ, не постои домаќинка која не била задоволна од советот на Др. Оз. Денес, пред официјално да почне викендот, споделуваме со вас неколку од […]

Merakliska

The careful selection of the best ingredients, and a slow, very slow distillation resulted in the finest 100% wine distillate. Every drop of Merakliska – the natural vine brandy, goes its way to perfection through the 20-meter line in the clock tower of the wine cellar Imako Vino – enabling a premium taste for your […]