Осврт за Badel 1862 Загреб на порталот JaTrgovac.com

vesna-jurak-Dubravko-Ćuk-direktori-proizvodnje-ftd-777Популарниот хрватски портал за бизнис JaTrgovac.com реши да го посети Бадел 1862 и да разговара со клучните луѓе за минатото, сегашноста и иднината на Бадел 1862.

Меѓу интервјуираните се Весна Јурак, директорка на производство на јаки алкохолни пијалоци и ‘master blender’, Дубравко Ќук, директор на производство на вино, како и Кристина Боцак Гојун, директор на маркетинг и иновации.

Освртот може да го прочитате на следниот линк.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*