Дружба со Badel Pelinkovac Orange и Stock Crema

Минатиот четврток бевме на прославата на полуроденденот (6 месеци) на прекрасниот Juice Bar во Скопје. Badel Pelinkovac Orange и Stock Crema 84 беа со присутните, а за атмосферата најмногу сведочат фотографиите. 🙂 IMG_8517 IMG_8523 IMG_8543 IMG_8596Целата галерија може да ја погледнете овде.


This entry was posted in Blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*