Vigor Vodka со специјална едиција шишиња

VIGOR-CLASSIC-NT-PARTY-LIMITED-1,0-highВо маркетите може да се најде летната специјална едиција шишиња на Vigor Vodka наречена „Bitten by a Party Butterfly.“

Наскоро на фејсбук страницата на Vigor Vodka ќе објавиме забавен предизвик со кој фановите ќе може да се запознаат со новиот дизајн. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*