Доследен на себе – нов сајт на Pelinkovac

11134060_974058669273412_961444492128578589_oДоследен на себе (dosledennasebe.mk) е новиот вебсајт каде може да прочитате за 150-годишната историја на горкослаткиот пијалок.

Вебсајтот е замислен како времеплов испреплетен со значајни настани низ историјата. Работите се менуваат, но едно нешто останува константа – Badel Pelinkovac.

Во текот на следните денови Фејсбук фановите на Pelinkovac ќе може да ја истражат страницата и да освојат кул Pelinkovac награди.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*