Традиционална Баделова средба 2015

1617725_1107518302610979_346187340424486572_oПрекрасната Струга и култниот Хотел Дрим беа домаќини да овогодинашната традиционална Баделова средба, која се одржа на 11 јуни. Ова е само дел од атмосферата на средбата… … а сите фотографии може да се најдат на нашата официјална Фејсбук страница. 11406211_1107518122610997_8418323750595147364_o 11430096_1107517722611037_2095901771471099882_o 11393765_1107515335944609_3318929781124387690_o 11063738_1107511805944962_2744356036119299196_o 11202911_1107511192611690_4860984248576935538_o 10320945_1107509645945178_588974203584314903_o


This entry was posted in Blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*