Традиционална Баделова средба 2014

10492457_862297750466370_372496130396383917_nТрадиционалната Баделова средба оваа година се одржа на 12 јуни, во прекрасниот хотел Бел Камен, во близина на Радовиш. Оставаме сликите да говорат за тоа како си поминавме. 🙂

Целата галерија може да ја видите на нашата Фејсбук страница.

10513356_862297593799719_2835038312017841593_n 10352040_862298737132938_6654324312597308214_n 10501969_862296897133122_4104150640249530609_n 10426582_862296857133126_8063179446395616300_n 10437770_862296810466464_8172085477609649166_n 10390542_862297677133044_6107475589231588323_n 10505488_862297980466347_3010997363784167637_n

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*