Впечатоци од Social Media Day 2014

IMG_9926Вчерашниот ден помина во знакот на Social Media Day 2014 во Стара Круша, Волково! Настанот беше посетен од многубројни ентузијасти за социјалните мрежи, кои ги следеа интересните презентации, а Pelinkovac беше тука да ја помогне задолжителната забава и дружење после интензивниот ден! 🙂 Им благодариме на NewMedia.mk за поканата за овој несекојдневен настан, а на присутните за одличната забава! Се надеваме дека ве направивме посреќни со нашиот пијалок и ливчињата на кои можевте да си ја прочитате вашата Pelinkovac судбина! Исто така, и честитаме на @Gievskaaa која доби награда за најкреативна споредба на Pelinkovac и портокал со ајвар и сирење! 🙂 Во овој запис ќе видите само некои од фотогорафиите од вчерашниот настан, а целата галерија може да ја проследите на Facebook страницата на Badel Pelinkovac. IMG_9559 IMG_9713 IMG_9756 IMG_9799 IMG_9850 IMG_9950

One thought on “Впечатоци од Social Media Day 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*