Vodka Cocktail

Вигор коктел водките се линија на овошна водка, односно специјален ликер на база на водка, со намалена алкохолна јачина (од 15% до 27% волумен/алкохол). Наменети се за новите генерации и за сите оние кои сакаат да бидат дел од новата култура, како и за оние кои го сакаат мирисот и вкусот на овошјето во пијалок […]

Svarog Vodka

Svarog, водка по мерка на боговите. Сировата животна енергија на златните полиња која, заробена помеѓу небото и земјата, му се покорува на својот љубовник, сонцето, запленета е во секое рачно избрано зрно и претворена е во најдобриот житен алкохол кој ја сочинува основата на Svarog, новата премиум водка на Badel 1862. …за повеќе информации посетете […]

Vodka Prestige

Stock компанијата го слави враќањето во Полска со лансирањето на нова чиста водка. Шток повторно произведува во Полска, по 70-годишно отсуство, и за да го одбележиме овој настан, ние гордо ви ја претставуваме новата луксузна премиум водка – Stock Prestige. Процесот на дестилација од 6 етапи, со дополнително ладно филтрирање, резултира со висококвалитетна водка со […]

Vigor Classic New Taste

Vigor Classic New Taste е носечката водка од брендот Vigor. Таа е чиста водка, а заедно со останатите коктел Vigor водки од групата New Generation, ја создаваат јачината и разновидноста на овој бренд. Vigor Classic New Taste водката е бистра, чиста и со неутрална арома, што се постигнува со филтрирање на најквалитетни суровини и со посебни постапки […]