Коктели со кафе

Од кога ги приготвивме Кремастите коктели со Stock Crema 84, едноставно не можевме да одолееме и да не направиме уште една тура кремасти коктели, но овој пат со база на кафе. Iced Coffee Состојки: 1 доза еспресо 10 cl Stock Crema 84 мраз Во висока чаша полна со мраз ставете го кафето и Stock Crema 84. […]


Постирано во Brandy.

Badel Prima Brand

Бадел 1862 успешно ја продолжува традицијата на своите предходници Покорни, Патриja и Аркo, чие знаење доведува до настанокот на овој производ пред повеќе од 150 години! Badel Prima Brand е најпознатиот пијалок на Бадел 1862. Badel Prima Brand е производ кој се добива со спој на високо квалитетен вински дестилат и одбран алкохол со врвен […]